Onafhankelijk en met kennis van zaken, met Janssen & Janssen haalt u een correcte syndicus in huis

Transparant en duidelijk beheer.

Als u op zoek bent naar een ervaren en onafhankelijk syndicus, dan bent u bij Janssen en Janssen aan het juiste adres. Met 80 eigendommen onder ons beheer, zijn wij als syndicus al een gevestigde waarde in de regio Antwerpen.

Dankzij de kennis, ervaring en passie van ons team hebben wij de juiste kennis in huis voor het beheer van uw mede-eigendom. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische, administratieve of boekhoudkundige vraagstukken.

Wij behandelen ze voor u!

Het volledige beheer van uw mede-eigendom ligt in onze handen, dus géén zorgen voor u

Het volledige beheer van uw mede-eigendom ligt in onze handen, dus géén zorgen voor u


Met Janssen & Janssen haalt u een ervaren syndicus in huis, die van aanpakken weet.

Onder onze werkzaamheden en diensten als syndicus, vindt u de volgende aspecten:

  • Administratief beheer: wij staan in voor de opvolging en begeleiding van de jaarlijkse algemene vergadering van mede-eigenaren. Deze samenkomst kan bovendien doorgaan in onze kantoren, een handige besparing. Bijkomend zorgen wij dat de vereniging van mede-eigenaars in orde is met alle wetten en regels.
  • Financieel beheer: de opvolging van financiële zaken, boekhouding en debiteurenbeheer gebeurt op een open en transparante manier. Via het eigenaarsplatform kunnen de mede-eigenaars alle documenten van de mede-eigendom mee opvolgen (offertes, ontvangen facturen, technische keuringen,… Zo blijft iedereen op de hoogte.
  • Technisch beheer: naast het administratieve luik, bieden we ook opvolging en advies bij technische vragen en noden. Hieronder valt zowel het opvolgen van belangrijke werken als het opvragen van offertes.
  • Juridisch beheer: als neutraal syndicus geven wij een eerstelijnsadvies in juridische geschillen. 

Bekijk hier alvast enkele van onze projecten

Nood aan een onafhankelijk syndicus, of wilt u een plaatsbeschrijving laten uitvoeren?

Contacteer ons nu voor meer informatie of een offerte.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? U wilt een afspraak? Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.