Bij Janssen en Janssen bent u zeker van de meest correcte verkoop van uw eigendom.

Meer info

Zorgeloos verkopen, met steeds de beste prijs voor uw woning of appartement

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markten, weten we wat er leeft zodat wij uw woning succesvol in de markt zetten.

 Uw huis of appartement verkopen is niet eenvoudig. Vaak hangen er veel herinneringen aan vast. Een woning is meer dan wat stenen, het is de plek waar u een deel van uw leven hebt doorgebracht. Een betrouwbare makelaar inschakelen, die uw woning en dossier persoonlijk neemt, is dan ook essentieel. Daarom kiest u voor een immokantoor dat alijd bereikbaar  is voor u en uw vragen.

Een persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw pand

Een persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw pand

Als onafhankelijk vastgoedkantoor gaan we bij Janssen en Janssen resoluut voor een directe en persoonlijke aanpak. Uw woning is voor ons geen nummer, maar wel een waardevol bezit dat de beste service verdient.

Wij bemiddelen met ons team bij de verkoop of verhuur van uw onroerend goed. Zo gaan wij voor een succesvolle verkoop, die u het vertrouwen schenkt waar u naar op zoek bent.

Onze allesomvattende service is daarbij ons paradepaardje. Want naast de traditionele makelaarsactiviteiten bieden we bij Janssen en Janssen ook verschillende andere diensten aan, die u helpen om uw pand succesvol te verkopen en de aankoop van een nieuwe woning in goede banen te leiden.

  • Kleine renovatiewerken bij koop of verkoop
  • Hypothecaire leningen aangaan
  • Verzekeringen voor uw woning
  • Optreden als syndicus bij mede-eigendommen

Zo bent u steeds zeker van een vlotte service, zowel voor als na de effectieve verkoop. En raakt uw huis niet meteen van de markt? Geen nood! U betaalt pas op het moment dat uw woning effectief verkocht is.

CORRECTE WAARDEBEPALING EN VERKOOP

 Krijg snel een duidelijk totaalbeeld van de prijs voor uw woning

Janssen en Janssen is actief in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Als lokaal verankerd vastgoedspecialist kennen wij de plaatselijke vastgoedmarkt vanbinnen en vanbuiten. Op basis van die grondige kennis en expertise beheersen wij de juist methoden en parameters om de correcte waarde van uw woning te bepalen.

ONZE ANDERE PIJLERS


RENOVATIE, OPKNAPWERK EN STYLING

RENOVATIE, OPKNAPWERK EN STYLING

Zorg voor de meest optimale verkoop aan de best mogelijke prijs

 

Een volledig instapklare woning verkopen, is raar of zelden de realiteit. Vaker is het nodig om de woning wat op te knappen, te restylen of te renoveren. Koper en verkoper hebben vaak zelf wel een idee over de nodige renovatiewerken, maar de kostprijs hiervan is vaak een vraagteken. Ook hierover geven we u als klant graag advies zodat u een correcter beeld krijgt over de effectieve waarde van het pand, met of zonder renovatiewerken.

Een hypotheeklening aanvragen

Een hypotheeklening aanvragen

Wij helpen niet alleen een woning te zoeken, maar assisteren ook bij uw financiële zoektocht

 

Op zoek naar een goede hypothecaire lening bij de aankoop van woning? Ook hier staat Janssen en Janssen u bij, met vrijblijvend en onafhankelijk advies voor het beste krediet dat bij u past. En dat aan de meest geschikte voorwaarden, met vrije keuze van bank. Zo kiest u voor financiële zekerheid bij de aankoop van uw woning.

Syndicus VOOR HET BEHEER VAN MEDE-EIGENDOMMEN

Syndicus VOOR HET BEHEER VAN MEDE-EIGENDOMMEN

Zowel technisch, financieel als administratief nemen we het bestuur van uw appartement in handen

 

Ook voor het beheer van appartementsgebouwen is Janssen en Janssen al jaren een referentie in de provincie Antwerpen. Dankzij onze gepassioneerde medewerkers beschikken we over de nodige kennis van zaken, die een vlot en professioneel beheer van uw eigendommen mogelijk maakt.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? U wilt een afspraak? Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector

Hieronder vindt u het protocol met de regels waarbinnen een plaatsbezoek aan een pand kan plaatsvinden, gebaseerd op de toepasselijke wetgeving, de generieke gids om de verspreiding van Covid-19 op het werk tegen te gaan.

  link te voorzien naar het sectorprotocol