Het is altijd LENTE in de ogen van onze professionele vastgoedtalenten!

Wanneer is nu eigenlijk het meest geschikte moment om je huis te verkopen? Als gevestigd vastgoedkantoor kunnen we u vertellen dat de lente voor velen de ideale tijd is. We zien jaarlijks een piek in de huizenverkoop vanaf eind maart tot juni. Maar waarom is dat zo en hoe kan u daar het beste op inspelen als u uw huis wilt verkopen? Hier zijn onze tips!

DE LENTE BRENGT EEN STIJGING IN DE MARKTVRAAG MET ZICH MEE

In de lente ontwaakt niet alleen de natuur, maar ook de drang bij mensen om een nieuwe thuis te vinden. De eerste zonnestralen zorgen voor een gevoel van hernieuwde energie en stimuleren mensen om hun favoriete buurten te verkennen. Dankzij het langere daglicht zijn mensen ook 's avonds actiever en kunnen ze uw huis in zijn volle glorie bewonderen.

EEN PRACHTIGE EERSTE INDRUK

U krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Dat mag dan een cliché zijn, maar het is absoluut waar in de vastgoedwereld. Bloeiende bloemen en het warme zonlicht dat door de ramen valt, maken uw huis veel uitnodigender en knusser dan op sombere, regenachtige dagen. Prachtige, goed belichte foto's zijn essentieel voor de eerste selectie van huizen om te bezoeken. Tip: Als u ervoor kiest om uw huis via ons te verkopen, zorgen wij voor een professionele fotoreportage die uw huis in de schijnwerpers plaatst. En als u graag wilt, kunnen we zelfs gratis stylingadvies geven voor de beste foto's.

EEN HUISBEZOEK IN PERFECTE OMSTANDIGHEDEN

Die positieve eerste indruk blijft hangen tijdens het bezoek. Een schoon en opgeruimd huis maakt altijd indruk, vooral wanneer het zonlicht naar binnen schijnt en de tuin in bloei staat. In de lente is je huis meestal in optimale staat. Een grondige lenteschoonmaak zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Bovendien is het doorgaans aangenaam in huis, niet te warm en niet te koud. Tip: Laat een van onze ervaren vastgoedmakelaars de sterke punten van uw huis benadrukken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek hoe we u graag verder helpen bij de verkoop van uw woning.

Janssen en Janssen pakt de verkoop met de nodige kwaliteit aan en neemt voor u graag alle administratieve en praktische zorgen uit handen.

Neem voor meer advies contact met ons op via info@janssenenjanssen.be of bel naar 03/663.44.44.

Het is altijd LENTE in de ogen van onze professionele vastgoedtalenten!