Bereken de waarde van jouw woning online

Denk je aan verkopen of ben je simpelweg nieuwsgierig naar de waarde van je woning? Vastgoedmakelaar Janssen en Janssen is jouw expert in het opmaken van vrijblijvende waardebepalingen voor alle typen woningen. Bekijk in onderstaande video waarom wij de juiste partij zijn voor de verkoop van jouw villa, huis of appartement.

Waarom jouw woning laten verkopen door Janssen en Janssen?

Lokaal verankerde vastgoedmakelaar

Lokaal verankerde vastgoedmakelaar


Bevindt jouw villa, huis of appartement zich in de regio’s waar wij als makelaar actief zijn? Dan zijn wij de beste partij voor de verkoop van jouw woning. Omdat we als makelaar enkel samenwerken met lokale partners zijn wij jouw lokaal verankerde vastgoedspecialist. Wij kennen jouw buurt als de beste en hoe kan het ook anders? Onze makelaars wonen er al jaar en dag zelf, ze sporten in jouw buurt en hun kinderen gaan bij jouw in de buurt naar school. Geen betere makelaar dus om je woning een eerlijke waardebepaling te geven alvorens je woning in de markt te zetten. Wij verkopen woningen alsof ze van onszelf zouden zijn. Snel, transparant én voor de beste prijs!

Buitengewone kennis van zaken

Buitengewone kennis van zaken


Niemand schat de waarde van je woning beter dan Janssen en Janssen. Door jarenlang samen te werken met verzekeraars en aannemers kunnen wij zowel kopers als verkopers het best begeleiden. Na een bezoek bij jouw thuis weten we wat de waarde van je woning is én kunnen we door onze buitengewone ervaring perfect inschatten wat de waarde van je woning zou kunnen zijn mocht je een renovatie uitvoeren. En hoeveel die renovatie dan bijvoorbeeld zou kosten? Geen enkel geheim voor onze makelaars! Daarboven zijn we dan ook simpelweg de juiste partij om je woning voor te stellen aan kandidaat-kopers omdat we op deze manier samen met hen kunnen nadenken over de mogelijkheden van jouw pand en het kostenplaatje.

Janssen en Janssen staat voor een transparante verkoop


Cijfers: 

  • Woningen verkocht: gemiddeld 412 per jaar
  • Woningen verkocht aan de vraagprijs of hoger: 98%
  • Woningen verkocht binnen de 3 maand: 86%
  • 8,6 score op 10 voor klantentevredenheid

Onze werkwijze leidt tot de transparante verkoop van jouw woning

 

Hoe gaan wij te werk?

1. Realistische waardebepaling van jouw woning

Onze online waardeschatting is een fantastische manier om je al een eerste beeld te geven van de waarde van je villa, appartement of huis. Om je uiteindelijk de meest realistische prijs te geven, komen we bij jou thuis langs.

2. Jouw verkoopdossier opstellen

Bij het verkopen van je woning komt heel wat kijken. Alle administratie moet juridisch in orde zijn. Is de verkoopprijs bepaald en is je dossier volledig in orde? Dan wordt het tijd om je woning in de markt te zetten én daar hebben we een heel team voor!

3. Marketing

Je woning wordt helemaal klaargestoomd om de juiste koper te vinden. Een professionele fotograaf komt bij je langs. Ook werken we aan een virtuele tour zodat kandidaat-kopers al een eerste keer online je woning kunnen bezichtigen. Op deze manier krijgen we de meest waardevolle instroom.

Last but not least: jouw zoekertje wordt overal geplaatst. Alleen al op onze website zorgen we ervoor dat duizenden mensen per maand de kans hebben om al een eerste keer kennis te maken met jouw woning.

4. Opvolging

Al die geïnteresseerden hebben ons gecontacteerd via onze website. Nu is het aan onze makelaars om te laten zien wat zij in huis hebben. De opvolging verloopt foutloos. Samen met de juiste kandidaat-kopers bezichtiging we je woning. Door onze buitengewone kennis helpen we hen inzien dat jouw huis makkelijk om te vormen is naar eigen wensen.

Is de kandidaat-koper nog steeds geïnteresseerd maar geeft deze het signaal niet meteen over te gaan tot actie? Dan blijven we deze kandidaat opvolgen en begeleiden tot het maken van de juiste beslissing.

5. Onderhandelen

Nu we de juiste koper hebben gevonden, vindt er vaak een onderhandeling plaats. Vechten voor de beste prijs kan zeer emotioneel zijn voor zowel verkoper als koper. Janssen en Janssen is hier jouw vertrouwenspersoon die de opdracht gaat bemiddelen. 

6. Verkocht!

Je huis wordt verkocht op een transparante manier en dát voor de juiste prijs. Je verkoopdossier wordt gesloten en alles van publiciteit wordt verwijderd. Laat je nog even weten wat je van onze aanpak vond? Wij staan er altijd voor open om onszelf te verbeteren.