Uw droomhuis altijd binnen bereik
dankzij een hypothecaire lening op uw maat

Dankzij ons advies en een vrije keuze van bank krijgt u steeds een hypothecaire lening, die volledig bij uw financiële situatie past

Een hypotheeklening vinden is altijd spannend.

Een hypotheeklening vinden is altijd spannend.

Gaat u er een kunnen afsluiten, en krijgt u wel genoeg om het huis van uw dromen te kopen? Bij Janssen en Janssen willen we u daarbij helpen, en dat met onafhankelijk advies  dat perfect bij uw financiële situatie past.

Een gratis analyse  geeft meteen aan welke verwachtingen nodig zijn om een goede hypotheeklening voor u te vinden. En dankzij onze doorgedreven kennis van de sector en verschillende kredietverstrekkers, weten wij perfect waar u moet aankloppen voor een lening op uw maat.

Zo bent u sneller een stap dichter bij het huis van uw dromen.

Een hypothecaire lening afsluiten via Janssen en Janssen biedt u heel wat voordelen

Een hypothecaire lening afsluiten via Janssen en Janssen biedt u heel wat voordelen

Op basis van ons onafhankelijk advies bent u steeds zeker van de beste hypotheeklening, die volledig bij u past. Uw hypotheeklening zoeken via Janssen en Janssen geeft u bovendien heel wat extra voordelen:

  • Advies op maat van uw situatie
  • Vrije keuze van bank of kredietmaatschappij
  • Vaste dossierbeheerders die uw verhaal kennen
  • Direct contact met 15 verschillende kredietverstrekkers
  • Transparant en snel, zo weet u binnen de kortste keren of de woning kan kopen of niet

Ook moeilijkere dossiers, bijvoorbeeld door uw huidige kredietwaardigheid, bekijken wij met de nodige aandacht. Want wij willen uw droom mee waarmaken, zodat u het perfecte huis kunt kopen.

Een schuldsaldoverzekering afsluiten? Dit kan ook doen via Janssen en Janssen. Volledig vrijblijvend en met dezelfde vrije keuze van verzekeraar, u hoeft uw hypotheek en verzekering dus niet bij dezelfde bank te nemen.

Ook als verkoper slaapt u op beide oren dankzij deze hypotheekformule van Janssen en Janssen

Ook als verkoper slaapt u op beide oren dankzij deze hypotheekformule van Janssen en Janssen

 Dankzij ons eigen hypotheekadvies , geven wij u als verkoper ook een extra zekerheid voor de kredietwaardigheid van potentiële kopers van uw pand. Uw eigendom verkopen bij Janssen en Janssens geeft u dus de garantie dat kopers steeds financieel over de brug zullen komen, dankzij een gegarandeerde kredietwaardigheid.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? U wilt een afspraak? Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.