Als sinds de oprichting van ons bedrijf
zijn wij als vastgoedkantoor ook expert in verzekeringen

Als sinds de oprichting van ons bedrijf zijn wij als vastgoedkantoor ook expert in verzekeringen

Verzekeringssoftware LOUISE

 Deze opdeling in onze activiteiten maakt dan ook dat wij u als expert ter zake bijstaan als het gaat over de nodige verzekeringen die u dient af te sluiten. Zoals uw schuldsaldoverzekering , bijvoorbeeld.

Lid van Plus++, lokaal verankerd, al meer dan 25 jaar onafhankelijk verzekeringsadvies

Lid van Plus++, lokaal verankerd, al meer dan 25 jaar onafhankelijk verzekeringsadvies

Met een brede kennis in de wereld van de verzekeringen, stellen wij een verzekeringspakket op uw maat samen. Wij ambiëren een lange termijnrelatie met u. Zo houden wij je verzekeringspakket getoetst aan uw noden én aan de markt.

Bij ons advies vertrekken wij steeds vanuit uw noden, wensen en dromen. Omdat u ons rechtstreeks betaalt voor ons advies. Hiermee wijken wij af van de standaard binnen de verzekeringswereld waarbij de makelaar een commissie ontvangt van de verzekeringsmaatschappij. Door deze financiële lijn te heroriënteren, garanderen wij u onafhankelijk advies, producten op maat, toegang tot relevante en waardevolle diensten en persoonlijk contact.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een goed gesprek in onze sofa met een goede kop koffie. Wij zijn dan één en al oor voor u.

  • Voor KMO's en particulieren
  • Advies voor VME's
  • Schuldsaldoverzekering, brandverzekering en blokpolissen op maat

Een nieuwbouwproject als mede-eigendom? Verzeker het gebouw via Janssen & Janssen

Een nieuwbouwproject als mede-eigendom? Verzeker het gebouw via Janssen & Janssen

Vertrouwt uw nieuwbouwproject of appartementen toe aan de syndicusdienst van Janssen & Janssen, dan kan u voor alle nodige verzekeringen ook steeds bij ons terecht. Brandverzekeringen of blokpolissen … neem nu contact met ons op en we bekijken wat mogelijk is voor u!

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? U wilt een afspraak? Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.